Ciastka

Podobnie jak ciasta, nasze ciastka produkujemy na bazie naturalnych półproduktów, bez dodatków środków spulchniających i przedłużających trwałość. W przeważającej większości dostawcami surowców i półproduktów to polscy producenci mleka, śmietany, serów, orzechów, cukru, owoców itp. Technologia produkcji opiera się o tradycyjne sposoby, wykorzystujące naturalne masło i prawdziwe jaja. Oferta produkowanych przez nas ciastek zawiera:

  • rogaliki,
  • kruchodrożdżowe,
  • beciki,
  • bezy,
  • kruchofrancuskie,
  • klawisze,
  • cynamonki,
  • kruche z makiem,
  • karbowane,
  • przekładane marmoladą,
  • babeczki z kremem alkoholowym,
  • murzynki z kremem czekoladowym,
  • orzeszki,
  • szyszki,
  • ptysie,
  • bajaderki,
  • piszingery,
  • ślimaczki cynamonowe,
  • brzoskwinki,
  • żurawinowe.

 

Kategoria: